Hoe leg ik een tegelvloer mooi strak?

Je bent handig met klussen en je wilt zelf de vloer leggen, maar je bent bang dat de vloer niet strak genoeg ligt? Hieronder leggen we uit hoe je je vloer mooi strak kunt leggen.

Bereken wat je nodig hebt
Het eerste wat handig is om te doen, is het berekenen hoeveel tegels je nodig hebt. Dit doe je door een schets van de ruimte te maken en alvast gaan bedenken hoe je de tegels wilt gaan neerleggen.
Bestel altijd iets meer tegels, want zo heb je er nooit te weinig. Het kan zijn dat je tegels moet gebruiken als passtuk of dat er een tegel kapot gaat. Lees meer…

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, tuin of badkamer? Een kleine ergernis voor iedereen die tegels op de vloeren heeft, want vieze tegels zijn niet hygiënisch en zien er niet mooi uit. Het is van belang om de vloertegels af en toe schoon te maken. In de badkamer het meeste, gevolgd door de woonkamer en daarna de tuin. Maar hoe maak je de tegels schoon?

Benodigdheden
Om de tegels schoon te maken, heb je spullen nodig om de tegels schoon te maken. Want de tegels worden niet uit zichzelf schoon. Hieronder volgt een lijstje met wat je allemaal nodig hebt: Lees meer…


Dé tegeltrends van 2019: Ze waren nog nooit zo mooi!

De soort (vloer)tegel die u kiest heeft een groot effect op de stijl en sfeer van een ruimte. Ga je binnenkort een woning bouwen, verbouwen of renoveren maar weet je nog niet zo goed wat voor tegels je gat kiezen? In deze blog gaan we je helpen met de tegeltrends van 2019.

Houtlook tegels

De houtlooktegel staat wat ons betreft bovenaan het lijstje. Houtlooktegels zijn de afgelopen jaren heel erg in populariteit gestegen en dit zien we terug in het aanbod vanuit de leveranciers. Er komen steeds meer houtlooktegels bij die niet van echt hout zijn te onderscheiden. Lees meer….