Het Tegel Arsenaal

Search

Diverse houten vloeren

Deel artikel

Thuis, iets waar je waarschijnlijk graag bent. Dan is het natuurlijk belangrijk dat het een fijn thuis is en dat je tevreden bent met de inrichting. Bij de inrichting komt vanalles kijken, niet alleen de meubels, maar ook de muren en vloeren horen erbij. Houten vloeren zijn al jaren een erg populaire keuze. Dit komt doordat er veel mogelijkheden zijn met houten vloeren. Er zijn diverse houten vloeren, ze zijn er in allerlei soorten en maten.  Je kunt vanalles met het hout doen, de afwerking bepalen en hoe het komt te liggen. Zo creëer je helemaal je eigen stijl met een houten vloer. Een houten vloer geeft echt een stukje sfeer en warmte aan je interieur. Het staat erg gezellig in huis. Het is maar net hoe je hem laat leggen en stijlt, want je kan er vanalles mee doen. Diverse houten vloeren zijn bij vele winkels verkrijgbaar.

Houten vloeren

In houten vloeren is er een ruim aanbod. Er zijn veel diverse houten vloeren verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren en maten. Voor iedere vloer kun je ook zelf een andere afwerking kiezen. Zo krijg je nog meer opties. Je kunt een vloer bijvoorbeeld waxen, oliën, roken, borstelen of lakken. Een vloer kan ook op verschillende manieren gelegd worden.  Hierdoor kun je het dus zelf helemaal bepalen en is het eindresultaat echt gepersonaliseerd. Zo kun je duizenden verschillende vloeren creëren. De diverse houten vloeren kun je dus helemaal naar wens maken en zo past het geheel bij de rest van je interieur. Het aanbod is groot dus er is genoeg keuze.

Vloer op verschillende manieren leggen

Een houten vloer kun je op verschillende manieren laten leggen. De planken kunnen gewoon naast elkaar in de lengte of in de breedte. Maar tegenwoordig is een visgraatpatroon ook erg populair. Dit is een leuke en speelse manier waardoor er wat beweging komt in je interieur. Ieder huis is anders, maar met een vloer kun je veel doen. Je kunt een smal huis heel breed laten lijken en een kort huis heel lang. Het is maar net hoe je de vloer legt. Met smalle planken in de lengte gelegd lijkt het voor het oog een stuk dieper huis.

Soorten hout

Als je een houten vloer gaat bestellen dan kom je er al snel achter dat er een groot aanbod is. Er zijn vele soorten hout verkrijgbaar. Zoals:

  • Eiken houten vloer
  • Notelaar vloer
  • Teak houten vloer
  • Grenen houten vloer
  • Vloer van esdoorn

De eiken houten vloer is toch wel de populairste, het is mooi en duurzaam hout. Hij past ook in allerlei verschillende interieuren. Eikenhout is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit maakt het ook een gewilde soort vloer.

Houten vloer kopen

Een houten vloer kopen kan lastig zijn met al die keuze. Kijk naar de diverse houten vloeren en kies een soort uit die je aanspreekt. Vervolgens kun je gaan kiezen welke afwerking je zou willen, hoe de vloer gelegd moet worden en waar. Zo creëer je helemaal je eigen vloer die bij jouw inrichting past. Kies uit alle diverse houten vloeren en bestel jouw perfecte vloer.

Gerelateerd nieuws

Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, tuin of badkamer? Een kleine ergernis voor iedereen die tegels op de vloeren heeft, want vieze tegels zijn niet hygiënisch