Het Tegel Arsenaal

Search

Het terras opnieuw bestraten? Dit zijn de mogelijkheden

Deel artikel

Het terras is een plek waar we tijdens de zomermaanden veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat het terras een plek is waar we graag zijn en waar we op comfortabele wijze kunnen genieten van het heerlijke weer. Kan jouw terras wel een opknapbeurt gebruiken en ben je op zoek naar passende terrasbestrating? Om jou te helpen met het maken van een keuze hebben wij drie soorten terrasbestrating voor je op een rijtje gezet.

Sierbestrating

Sierbestrating is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo heb je de klassieke sierbestrating, bestaande uit kleinere stenen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, uitvoeringen en stijlen, maar behoren ook gladde betontegels met een stoer uiterlijk tot sierbestrating. Sierbestrating heeft als groot voordeel dat meerdere soorten bestrating gecombineerd kunnen worden tot de mooiste kunstwerken. Wil jij jouw terras voorzien van opvallende, stijlvolle bestrating? Dan is sierbestrating de beste keuze.

Keramische tegels laten leggen

Wil jij jouw terras een chique en luxe uitstraling geven? Dan is keramische bestrating iets voor jou. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Zo kan je kiezen voor gladde keramische tegels, maar is het ook mogelijk om keramische tegels met een marmerlook, natuursteenlook en zelfs een houtlook te laten leggen. Wil jij jouw terras voorzien van keramiek? Het leggen van keramische tegels is een lastige klus, die niet goed uitgevoerd kan worden zonder ervaring en de juiste kennis van materialen. Het is daarom aan te raden om deze werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren bestratingsbedrijf. Jouw keramische tegels laten leggen door professionals zorgt ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van een prachtig terras.

Betonvloer

Wil jij jouw terras voorzien van een prachtige, strakke vloer met een moderne en tijdloze uitstraling? Dan kan je er ook voor kiezen om een betonvloer aan te laten leggen op het terras. Het is mogelijk om deze betonvloer eventueel te decoreren met moderne, smalle tegels, maar je kunt er ook voor kiezen om de vloer alleen uit beton te laten bestaan. Een betonvloer op het terras kent veel voordelen. Zo past deze vloer bij elke stijl tuinmeubilair, is het schoonhouden van de vloer een fluitje van een cent en kan je de vloer eindeloos decoreren met allerlei kleuren en stijlen tuinvloerkleden. Betonnen terrasvloeren zijn daarnaast in de meeste gevallen vuurvast en, indien ze van een beschermde coating zijn voorzien, goed bestand tegen intensief gebruik. Zo hoef je je geen zorgen te maken over krassen, vlekken en andere beschadigingen.

Gerelateerd nieuws

Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, tuin of badkamer? Een kleine ergernis voor iedereen die tegels op de vloeren heeft, want vieze tegels zijn niet hygiënisch