Het Tegel Arsenaal

Zoek

Interieurafwerking van de bovenste plank

Deel artikel

De interieurafwerking in scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden kan bij u als beslisser tot de nodige uitdagingen en kopzorgen leiden. Zeker als er sprake is van nieuwbouw of renovatie en u belang hecht aan duurzaamheid, de modernste technieken en deskundig maatwerk voor uw volledige interieurafwerking. De vraag is waar u de juiste oplossing voor uw organisatie kunt vinden? Zo eenvoudig is dat niet, vanwege de complexiteit van het keuzepalet aan wanden, systeemplafonds, akoestiek en comfort.

Interieurbouw is een dynamisch vakgebied dankzij doorlopende innovatie, productie en engineering van de meest geavanceerde producten. Daarom volgt hier een inkijkje in drie essentiële afwerkingsoplossingen waarmee u uw gebouw voorziet van een ongeëvenaarde kwaliteit aan gebruiksgemak, onderhoud en duurzaamheid.

Akoestische scheidingswanden

De primaire functie van akoestische scheidingswanden is bijdragen aan een goede. Elke kantoor- en werkruimte vergt zo zijn eigen akoestische aanpak. Een uitgebreid assortiment, helderheid over de functionele eisen per ruimte en maatwerk zorgen ervoor dat u de juiste akoestische scheidingswand weet te kiezen. Wilt u de meest optimale akoestiek? Dan is een akoestisch systeemplafond plaatsen het overwegen meer dan waard.

Systeemplafond plaatsen

Tegenwoordig is het aanbod aan systeemplafonds legio, en ook nog steeds groeiende. Maatwerk zorgt ervoor dat u door de bomen het bos blijft zien, en tot de meest optimale keus komt, zodat het plafond doet wat u wilt. Akoestiek speelt een bepalende rol in de productiviteit, de mate van comfort, maar zeker ook de gezondheid van uw medewerkers. Een systeemplafond plaatsen heeft dus grote impact op mens en organisatie.

Plafondkoeling

Een klimaatplafond, oftewel plafondkoeling, biedt een unieke aanvulling op de kwaliteit van het binnenklimaat. Koeling in kantoren en andere werkomgevingen wordt steeds belangrijker. In de huidige tijd is duurzaam omgaan met energie pijnlijk noodzakelijk. Afgezet tegen de gestaag groeiende warmtebelasting binnen gebouwen hebben wij altijd aandacht voor een gezond evenwicht tussen de warmte die vrijkomt in een ruimte en de warmte die wordt opgenomen. Koeling is belangrijker dan ooit en plafondkoeling biedt een uitkomst met grote voordelen in vergelijking met traditionele luchtconditionering. Deze vorm van koeling is niet alleen gelijkmatig, maar vooral zuinig in gebruik en bovendien onderhoudsarm.

Wilt u de volledige afbouw onder één dak vinden en laten uitvoeren met de focus op maatwerk en de optimale oplossing? Kom dan met ons vrijblijvend in gesprek en ontvang antwoord op al uw vragen. U verdient de beste maatoplossing!

Gerelateerd nieuws

Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, tuin of badkamer? Een kleine ergernis voor iedereen die tegels op de vloeren heeft, want vieze tegels zijn niet hygiënisch