Het Tegel Arsenaal

Zoek

Kasten op maat laten maken: trends voor 2020

Deel artikel

Het plannen of inrichten van een slaapkamer is bijna een therapie, het is belangrijk om een georganiseerde omgeving te hebben en daarom is de op maat gemaakte kast zo belangrijk. Het is binnen deze intieme omgeving dat de persoonlijkheid en de herinneringen van de bewoners duidelijker worden.

Om jouw identiteit over te brengen, moet je zich bewust zijn van de trends en het nieuws in de design- en architectuur markt. In een slaapkamer is de garderobe verantwoordelijk voor het harmoniseren van de plaats en, wanneer gepland, helpt het om het huis te waarderen. Bovendien optimaliseert het de ruimte en personaliseert het de omgeving, volgens de behoeften en de smaak van de eigenaar.

Kasten op maat laten maken: Functionele trends
Stijlen en modellen evolueren elk jaar. De moderne en minimalistische trend is nog steeds in opkomst door de verfijning ervan. Maar in 2020 winnen nieuwe concepten van stijl en decoratie terrein in de interieurmarkt.

Het voorstel is om de vooruitgang en de huidige behoeften te volgen in een meubilair dat de identiteit van de bewoner weerspiegelt. Daarom is elegant en modern zijn steeds meer niet voldoende om een goede garderobe te kiezen. Het meubilair moet functioneel zijn. Bekijk de belangrijkste trends!

Multifunctionele kasten op maat laten maken
De multifunctionele kast is het ideale model voor de huidige woningen en appartementen. Het voorstel is om de ruimte te optimaliseren, maar vooral om er verschillende functies in te verzamelen.

Met veel scheidingswanden en ruimtes, zoals rekken, laden, ladekasten en nissen, is dit type kast ideaal voor kleinere slaapkamers.

Geautomatiseerde kasten
De hightech modellen, die besturing en domotica aanbieden, zijn een van de grootste trends van vandaag. Naast het moderne concept is het voorstel om de eigenaar een nog intiemere, veiligere en meer gereserveerde ervaring met zijn spullen te geven door deuren en laden te openen door de aanraking van de bewoner (digitale biometrie) en de omgang met de verlichting.

Tegenwoordig is het gebruik van LED-licht vrij gebruikelijk in de afwerking van geplande meubels. Deze factor draagt bij aan de omgeving van de ruimte zelf, maar ook aan de organisatie van de interne ruimte. Deze trend is perfect voor garderobes die twee of meer mensen bedienen.

Duurzaam en rustiek kast
Duurzaamheid is het onderwerp van de toekomst en als het gaat om design en decoratie is dat niet anders. Geplande kasten in sloophout zijn in opkomst, vooral in de lichtere, meer rustieke opties.

Deze meubels combineren met andere trends in de decoratie, zoals bamboe materialen, objecten met natuurlijke tinten, planten en binnentuinen.

Waarom kiezen voor het geplande meubilair?
Naast het waarderen van de woning, kunt je bij het plannen van de garderobe de opslag definiëren, waarbij je de hoeveelheid spullen beoordeelt. Op deze manier worden schoenrekken, hangers, lades en interne schappen van de nodige grootte en hoeveelheden gemaakt.

Aangezien de kamers en appartementen steeds kleiner worden, is het doel van een op maat gemaakte garderobe om alle spullen te verdelen op een plaats die comfortabel is voor de eigenaar.

Bron: www.superrenovatie.nl

Gerelateerd nieuws

Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, tuin of badkamer? Een kleine ergernis voor iedereen die tegels op de vloeren heeft, want vieze tegels zijn niet hygiënisch