[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2612″ img_size=”full” label=””][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Als je al wandtegels hebt en je wilt nog meer wanden bedekken met wandtegels en je wilt een beetje variatie, dan zijn mozaïektegels de perfecte oplossing.

Met behulp van mozaïektegels kan je meer sfeer creëren in de ruimte waar je de tegels wilt hebben. Het geeft meer sfeer, maar ook meer warmte. Waardoor de ruimte warmer aanvoelt dan bijvoorbeeld een woonkamer waar alleen wandtegels zijn in de kleur grijs.
Als je kiest voor mozaïektegels kan je je eigen fantasie en inspiratie gebruiken. Door de verschillende kleurtjes van de tegels kan je er een mooi kunstwerk van maken. Scheelt weer geld als je een schilderij hebt willen kopen. Door mozaïektegels te gebruiken kan je je eigen sfeer aan een kamer geven.

De kiezen en natuursteen die worden gebruikt bij mozaïek geven een natuurlijke uitstraling om het in je badkamer, sauna, toilet of keuken te hebben. Het is mogelijk om het op de wand of op de vloer te leggen.

De mozaïektegels worden vooraf vastgemaakt en op netten gelijmd, waardoor je het snel en makkelijk op de muur kan bevestigen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]