[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Steeds meer mensen kiezen niet meer voor laminaatvloeren, maar voor tegels op de vloeren. Vloertegels hebben uitstraling, zijn duurzaam, hygiënischer en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
Maar wat voor tegels ga je kiezen? Ga je voor vloertegels of toch voor wandtegels? Dat ligt aan jouw interesses en wat je plannen zijn.

Door gebruik te maken van de verschillende vloertegels die er zijn, kies je voor een groot deel de sfeer van je woning en/of bedrijfspand. Je kan de hele sfeer veranderen door te kiezen voor tegels of de stijl van de tegels te veranderen. Dit heeft te maken met de grootte en kleur van de tegel. Maar ook door de vorm.

Vloertegels kan je ook op je terras of balkon leggen, want vloertegels zijn vorstbestendig. Ook wel zo fijn als in de winter de verwarming uitvalt en de tegels heel erg koud kunnen zijn.

Vloertegels zijn er in verschillende soorten. Bijvoorbeeld keramische vloertegels of van natuursteen.
Natuursteen heeft een stijlvolle uitstraling en het geeft een toegevoegde waarde aan de woning of bedrijfspand. Vloer van natuursteen zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Je kan de vloer aanpassen naar het interieur of andersom. Je kijkt naar welke vloer het beste past in je huis. Je wilt geen tegels hebben die geen warme kleuren hebben, terwijl je een interieur hebt die warme kleuren geeft. Pas je vloer hier op aan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2622″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]