[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”46px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wandtegels kennen we allemaal. Je kan ze vinden in het toilet, de keuken of de badkamer. Maar je kan ook wandtegels toevoegen in bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand, maar dat is een eigen keuze. Het kan er namelijk minder mooi uit gaan zien als er wandtegels in de woonkamer zijn waar je ook vloertegels hebt liggen.

Je vindt wandtegels voornamelijk in het toilet, de keuken of badkamer. Want wandtegels zijn hygiënisch en zijn onderhoudsvriendelijk.
Doordat ze hygiënisch zijn heb je minder last van huisstofmijt, want de huisstofmijt kan zich niet settelen in de muur.

Een standaard wand gevuld met tegels is mooi, maar het is ook mooi als je een wandmozaïek maakt. Door een wandmozaïek te maken kan je meer sfeer creëren in de ruimte waar je het plaatst.

De keuze van wandtegels is enorm. Dit komt omdat je zelf de sfeer kan bepalen en welke oppervlakte je wilt gaan betegelen. Kies je voor Hollands Wit, Oost, Westers of ga je toch voor een mozaïekkunstwerk?
Voor iedere sfeer zijn er wandtegels te verkrijgen om je eigen sfeer te bepalen. Voor iedereen is er wel een bijpassende wandtegel. Groot formaat, miniatuur, (glas)mozaïek, langwerpige of vierkante wandtegels, er is voor iedereen wel iets.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2626″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]